PhotoHotel, un punct de plecare in cariera ta

Cuvantul “Cariera” un cuvant cu o multitudine de raspusuri, toate spuse sub diferite forme, insa cu o finalitate asemanatoare.

Iti doresti sa faci un pas important pentru viitorul tau?

Nu stii ce vrei sa faci cu viata ta pe plan profesional?

Mai jos o sa regasesti 4 motive pentru care PhotoHotel e o alegere inteleapta pentru tine in acest moment.

Siguranta, Oportunitati de dezvoltare profesional si personala, o sursa de venit peste medie, legarea unor prietenii de-o viata, independenta, maturizare sunt cateva din lucrurile care se reflecta in job-ul la PhotoHotel.

Suntem entuziasmati sa vedem schimbarile care se petrec in cele 7 luni in destinatie ale persoanelor din echipa noastra asa ca, ca sa te convingi singur citeste si testimonialele celor care fac parte din companie.

Asadar, haide sa vedem cum anume:

1) Vei deveni un “vanzator” excelent – indiferent ce facem in lumea asta, daca nu suntem “vanzatori” buni, nu ne descurcam sa obtinem ce ne dorim. Ne vindem mereu, 24/24, 7 zile din 7 . Din momentul in care ai scos un cuvant pe gura, te-ai vandut. Ti-ai vandut ideile, gandurile, pe tine ca si imagine, facem asta inconstient.

2) Dobandesti abilitati de comunicare– suntem fiinte sociale insa totodata putine persoane pot comunica eficient. Cu toate ca toti ne nastem cu aceasta deprindere ea necesita antrenament si practica in acest sens. Acest lucru e benefic atat pe plan profesional ( piata cere buni comunicatori) cat si personal in viata ta. Cand comunici eficient, iti imbunatatesti si relatiile cu cei din jur.

3) Lucrul in echipa – “Unde-s doi puterea creste” am auzit motoul asta de cand eram mici si l-am trait fieare dintre noi cel putin o data intr-un moment al vietii.

Lucrul in echipa ne determina sa interactionam, sa ne sustinem si sa nu gandim individualist, obtinand astfel rezultate mai bune.

4) Atingerea obiectivelor – toate acțiunile pe care le întreprind au un scop. Cand iti propui obiective specifice pe ziua/saptamana sau poate luna respectiva sansele de a le atinge si de a te mentine motivat cresc drastic.

Si ce poate fi mai satisfacator decat atunci cand vezi rezultatul muncii tale?

Astea fiind spuse, totul se rezuma la un singur cuvant “responsabilitate”

Difrerenta dintre o persoana de succes si cealalta e data de trecerea la actiune, asadar tu ce actiune faci astazi pentru cariera ta? 🙂

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments
Click pentru a aplica la job-ul de Fotograf Hotelier Vreau sa aplic