Pareri PhotoHotel – Ce spun cei care au trait experienta

Am adunat pe pagina cateva pareri despre PhotoHotel de la colegii nostri din destinatii.

Alexandra Baltag – Consilier Foto

Parerea Alexandrei PhotoHotelCu echipa Photohotel am început colaborarea în urmă cu 5 ani. Îmi aduc aminte că prima dată am auzit de ei de la o colega de facultate, care m-a convins să mă duc la un interviu. Recunosc că eram sceptică în privința unui job în străinătate ca fotograf… era totul nou și nu aveam încredere. M-am dus la interviu doar să văd cu ce se ocupa această companie, despre care colega mea îmi vorbea cu atâta drag. M-au convins că e un job care mi se potrivește așa că am acceptat și acum îți mulțumesc Photohotel pentru cei 6 ani petrecuți împreună și sper să petrecem cât mai mulți. Cu siguranță este o experiență pe care o recomand tuturor, cu oameni frumoși, cu locuri însorite și vise împlinite.

 

Oana-Ionela Pop – Fotograf  Hotelier

Parerea Oanei

Dacă dau timpul înapoi cu patru ani pot să spun că viața poate fi așa cum îți propui tu că va fi, și când vorbesc de realizări spun Photohotel, o experiență aparte, o lume total diferită de ceea ce credeam eu că va fi. Acomodarea la început a fost puțin cam grea, dar cu perseverență, muncă și multă ambiție am reușit să demonstrez întregii echipe, dar și mie, că pot. Pe parcurs munca a devenit o plăcere, în fiecare zi învățam ceva nou, și cu pasiune am ajuns să am satisfacția dorită atât pe plan material cât și profesional și, în același timp, am fost într-o aventură de explorare a unor ținuturi splendide: mare, soare, prieteni noi și o echipă de nota 1000. Am crescut cu Photohotel, de aceea pot spune că Photohotel face parte din viața mea! Vă mulțumesc!

 

Mihaela Cucoș – Consilier Foto

Parerea MihaeleiExperiența mea în cadrul companiei Photohotel a început anul acesta. Este o experiență frumoasă, interesantă, distractivă și de ce nu, productivă. Alături de membrii companiei, am învățat lucruri noi și utile. Este una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am avut și oricând aș recomanda-o și altora.
Mulțumesc Photohotel pentru acest prim-sezon, pentru lucrurile frumoase și utile de care am avut parte, pentru locurile exotice în care am avut ocazia să fiu și pentru oamenii frumoși care fac parte din această echipă. Vă mulțumesc!

 

Roxana Miclea – Fotograf Hotelier

Parerea RoxaneiCând vorbesc despre Photohotel, vorbesc despre experiența mea în ultimii 2 ani. O provocare personală și profesională, într-o companie și echipă frumoasă, dinamică. Pentru mine este locul în care munca se îmbină cu plăcerea iar oboseala cu distracția, unde îmi dă posibilitatea să mă dezvolt ca persoană, să fiu deschisă mereu lucrurilor noi ce apar și să știu să mă adaptez indiferent de situație. Pentru toate aceste, Mulțumesc Photohotel!

 

 

Roxana Hilohi – Consilier Foto

Parerea RoxaneiExperiența mea în cadrul companiei Photohotel a început în anul 2010 și a continuat până în 2013, atât in Grecia cât și în Spania.
Personal, este o experiență pe care o recomand oricărei persoane, deoarece aici, pe lângă faptul că te distrezi, vizitezi locuri noi, cunoști și legi noi prietenii cu oameni din toată lumea, ești învățat cum să-ți organizezi eficient timpul și să-ți duci sarcinile la bun sfârșit.

Mulțumesc Photohotel!

 

Claudiu Caldarus – Fotograf Hotelier

Parerea lui ClaudiuPhotohotel pentru mine înseamnă o șansă unică de dezvoltare personală alături de o companie de succes și în continuă dezvoltare. Pe lângă salariul motivant propus, îmi oferă șansa de a vizita multe locuri frumoase și oportunitatea de a cunoaște oameni cu diferite culturi.
„Fără îndoială ca premiu suprem pe care îl oferă viața este ȘANSA de a lucra din greu la ceva care merită din plin efortul tau”. – Theodore Roosevelt

 

Poti sa verifici intodeauna si alte pareri de pe Facebook, aici:

https://www.facebook.com/pg/PhotoHotelCompany/reviews/

Click pentru a aplica la job-ul de Fotograf Hotelier Vreau sa aplic