Despre PhotoHotel

PHOTOHOTEL este o companie europeană ce oferă un serviciu fotografic destinat turiștilor din circuitul hotelier internațional. Prezenți în Grecia, Spania și Romania, scopul nostru este de a imortaliza, prin intermediul fotografiilor, momentele unice, privilegiate ale turiștilor din cadrul structurilor hoteliere în care activăm (hoteluri, cluburi de vacanţă, camping-uri, staţiuni dedicate sporturilor de iarnă etc.)

join-the-team

Dorind să răspundem într-un mod cât mai profesionist exigențelor turismului internațional, ne îmbunătățim continuu serviciile, iar fotografii sunt formați de specialiști în domeniu. Fiecare hotel este dotat cu echipament si personal special pregătit pentru a garanta o experiență unică. Fotografiile de calitate, ședințele foto speciale, asociate cu buna dispoziție și consilierea atentă, conferă turiștilor momente de neuitat privind sejurul lor.

Buna dispoziţie, inter-relaţionarea şi consilierea reprezintă valori primordiale chiar şi în absenţa efectuării unei comenzi.  Pentru că PHOTOHOTEL este, înainte de toate, un serviciu.

Ne vedem în vacanță!

fotograf

Click pentru a aplica la job-ul de Fotograf Hotelier Vreau sa aplic