Codul de bune maniere pentru un fotograf hotelier

Te gândești vreodată că felul în care interacționezi cu cei din jurul tău, felul în care vorbești și modalitatea în care îți ții mâinile îți poate influența succesul? Meseria de fotograf hotelier nu este una ușoară deoarece lucrul în mod direct cu clienții și turiștii poate fi dificil, însă această meserie are frumusețile și farmecul ei. Noi ne-am gândit să împărtășim cu voi câteva tips & tricks despre comportamentul unui fotograf hotelier.

Cea mai importantă regulă este aceea că atitudinea reprezintă un element important, ea făcând diferența. O atitudine deschisă și pozitivă  îți va aduce mult succes! Fotografia hotelieră implică și un proces de abordare turiști, clienți și vânzare. Și care sunt cei mai exploatați mușchi în vânzări dacă nu mușchii feței? Un fotograf hotelier zâmbește și are o postură care sugerează atitudine deschisă și jovială.

Comunicarea este într-adevăr o artă iar cei care au talentul natural de a comunica cu ușurință vor avea mult succes în domeniul fotografiei hoteliere. Un fotograf hotelier coumunică natural, gesticulând și nu se simte forțaț sau presat de întregul proces al comunicării. Mâinile sunt adevărate purtătoare de gesturi, semnificații și sugestii. Limbajul non – verbal al mâinilor se numără printre cele mai expresive mijloace de exprimare pe care ni le oferă trupul, mâna reprezentând de fapt legătura noastră cu lumea. Spre exemplu,  un fotograf hotelier dacă își ține mâinile încrucișate în față denotă faptul că acesta nu este într-o stare foarte bună, nu este sociabil, ci din contră este nervos și irascibil.

A fi activ într-o conversație reprezintă un elemen cheie. Fii activ în conversația cu turiștii, ascultă-i și implicăte! Adresează întrebări și  afișează interes. În felul acesta vei căpăta încrederea turiștilor.  De asemena, un alt sfat este acela de afi orientat către oameni și către nevoile lor. Persoanele haioase și glumețe prind de regulă la public și atrag energii pozitive cu glumele lor.

Acum că ți-am prezentat și tips & tricks viața unui fotograf hotelier, așteptăm aplicația ta aici!

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments
Click pentru a aplica la job-ul de Fotograf Hotelier Vreau sa aplic