Insulele Canare – Top 3 motive sa vizitezi Fuertaventura ca fotograf hotelier

Insulele Canare se numara printre principalele atractii turistice ale Spaniei. Din intreg peisajul pe care acestea ni-l ofera se remarca una dintre insulele acestui arhipeleag: Fuertaventura. Aceasta nu este doar cea mai veche insula a Canarelor, dar ofera totodata si numeroase posibilitati de a-ti petrece timpul daca se regaseste pe lista destinatiilor tale de vacanta.

Daca esti fotograf hotelier la Photohotel, beneficiezi de o serie de avantaje atunci cand vizitezi Fuertaventura. Noi iti oferim doar 3 dintre motivele pentru care ar trebui sa spui “Da!” acestei provocari, iar pe restul te invitam sa le descoperi!

 

  • Vei putea capta imagini surprinzatoare, pentru portofoliul tau.

 

Fuertaventura iti va oferi posibilitatea sa captezi imagini suprinzatoare, pentru portofoliul tau. Relieful diversificat care aduna in aceeasi zona muntii si oceanul, alaturi de Gradina Zoologica, Epava American Star, Galeriile de Arta si multe alte obiective turistice sunt numai bune de “prins” in imagini!  

Photohotel iti pune la dispozitie cazarea gratuita in diverse structuri hoteliere (hoteluri, campinguri etc), oferindu-ti de asemenea posibilitatea de a vizita imprejurimile si de a cunoaste oameni noi, care sa ia parte la amintirile surprinse in imagini!   

 

  • Vei invata lucruri noi si extrem de interesante.

 

Fuertaventura, dupa cum sugereaza insasi denumirea acestei locatii, este locul in care aventura este la ea acasa! Aici ai nenumarate posibilitati de a te distra si de a practica diverse sporturi, dintre cele mai conventionale (plimabari cu barca), pana la cele care iti cresc nivelul de adrenalina. Printre sporturile interesante pe care le poti practica in vacanta ta din Fuertaventura se numara: scuba diving, windsurfing si canoe.

 

  • Iti vei imbogati cunostintele, vizitand obiectivele turistice din zona.

 

Daca pentru a merge intr-o calatorie, este nevoie sa iti pui in bagaj toate cele necesare, atunci cand te intorci vii, de asemenea, cu un “bagaj”, doar ca de data aceasta unul plin de cunostinte! Ca orice alta vizita pe care o faci intr-o anumita zona a lumii si calatoria in Fuertaventura va contribui in acest sens. In urma unei astfel de calatorii te vei simti mai bogat, atat din punct de vedere spiritual, cat si financiar! Un job in cadrul echipei de fotografi hotelieri iti ofera nu doar beneficiul de a calatorii in cele mai interesante destinatii din Romania, Grecia si Spania, dar primesti si avantaje financiare pentru efortul tau!

In echipa Photohotel te asteapta multe alte suprize, asa ca haide sa ne cunoastem!

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments
Click pentru a aplica la job-ul de Fotograf Hotelier Vreau sa aplic