Prietenii de vacanta prin Tui TravelCenter

 

În multe dintre locaţiile în care PhotoHotel este prezent se vorbeşte limba germană sau franceză. Asta pentru că în acele hoteluri, majoritatea clienţilor vin din aceste ţări.

Cu toate acestea, în anumite hoteluri, colegii noştri se bucură de o comunicare “ca acasă”. Asta pentru că se întâlnesc zilnic cu români veniţi de prin toată ţara pentru a petrece vacanţă în Grecia sau în Spania.

Te simţi excelent atunci când o familie de turişti îţi mulţumeşte pentru fotografii şi îi vezi că se bucură foarte mult. Te simţi mult mai bine de atât atunci când această familie este o familie de români. Atunci când lucrezi 6-7 luni într-un hotel plin de turişti străini, turiştii români te fac să-ţi aminteşti de “Acasă”.

Lucrurile astea nu s-ar întâmpla dacă prietenii din ţară nu ar avea acces la oferte speciale în locaţiile respective. Astfel, prietenii de la TUI TravelCenter oferă pachete complete pentru călătorii în Grecia, Spania şi nu numai. Aşa ajungem să ne întâlnim şi noi cu ei.

Partea cea mai bună a pachetelor oferite de cei de la TUI TravelCenter este că ai şansa de a te întâlni şi cu alţi români în călătoriile tale. Astfel, chiar şi bunicii noştri pot pleca într-o astfel de vacanţă chiar dacă nu ştiu nicio boabă de engleză. Pentru noi, n-ar fi prima dată când o bunicuţă din România vine la noi cu “traducători” după ea pe care i-a cunoscut în vacanţă 🙂

Dacă căutaţi să vă cumpăraţi un pachet de vacanţă sau să vă rezervaţi sejurul prin cei de la TUI TravelCenter, ne puteţi întreba dacă suntem prezenţi în hotelul respectiv din Corfu sau din Creta 🙂

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments
Click pentru a aplica la job-ul de Fotograf Hotelier Vreau sa aplic