De unde ne mai inspiram? Blogul F64

Pentru cei care nu ştiu deja, pentru a ajunge fotograf hotelier sau consilier foto în cadrul PhotoHotel, este nevoie să parcurgi un stagiu de pregătire mai întâi. Stagiul de pregătire este gratuit şi are loc într-o locaţie simpatică de lângă Braşov.

Facem asta pentru ca atunci când ne căutăm colegii, îi alegem pe aceia care se potrivesc cel mai bine acestui tip de job şi care se pot adapta cel mai uşor la situaţiile din teren. Din motivul ăsta, experienţa lor legată de fotografie nu este importantă.

Cum unii dintre ei se întâlnesc pentru prima dată cu un aparat profesional de fotografiat, este nevoie să pornească de la zero şi să înveţe. În cadrul Şcolii PhotoHotel punem mare accent pe fotografia de portret, pentru ca, până la urmă, asta facem noi pentru clienţii noştri.

Ştim că fotografia este un microb, iar colegilor noştri le-ar plăcea să aprofundeze şi alte tipuri de fotografie. Pentru că nu avem timp destul să facem asta în cadrul stagiului de pregătire, îi redirecţionăm către alte surse de calitate din care pot descoperi şi mai mult fotografia.

Aşa ne-am împrietenit cu cei de la F64, şi mai ales cu blogul lor pe care îl urmărim în mod constant. De exemplu, nu o să vorbim niciodată în stagiu despre fotografia subacvatică. E mai greu să le propui clienţilor o sesiune foto sub apă.

În schimb, am găsit pe blogul F64: 6 sfaturi simple pentru fotografia subacvatică. Colegii nostri din Lanzarote au incercat-o si pe asta. Mai avem de invatat la capitolul asta 🙂

Pe de altă parte, uneori consilierul foto are perioade în care nu are clienţi prezenţi la stand-ul PhotoHotel. În momentele astea este prilej bun de joacă şi fotografiat jucării. Din nou, găsim pe blogul prietenilor de la F64 sfaturi pe care să le aplicăm atunci când fotografiem jucării.

Blogul F64

Dacă ne gândim la zilele libere pe care le au colegii noştri din locaţii, recunoaştem că după o săptămână de cărat aparatul foto după tine toată ziua prin soare, parcă mai vrei o pauză. Chiar şi aşa, tot te arde gândul unei fotografii din locurile în care merge sau te distrezi. E momentul perfect să foloseşti smartphone-ul, şi de ce nu, să descoperi o aplicaţie de telefon ce-ţi permite expunerea multiplă.

În cele din urmă, le recomandăm tuturor cititorilor şi colegilor nostri să fie cât mai autodidacţi şi să caute să se inspire din cât mai multe surse asemănătoare 🙂

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments
Click pentru a aplica la job-ul de Fotograf Hotelier Vreau sa aplic