Școala PhotoHotel

La PhotoHotel se apropie perioada de recrutare pentru posturile de fotograf hotelier și consilier foto. Poate vă întrebați de ce fel de persoane avem nevoie. Este foarte simplu: avem nevoie de persoane care doresc să evolueze atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, persoane care își doresc să se dezvolte, care sunt dispuse să învețe, persoane curioase care își doresc să călătorească și să descopere lucruri noi. Cu alte cuvinte căutăm persoane dinamice, sociabile și deschise, care vor să facă ceva diferit.

Și acum poate vă întrebați: Cum, doar atât? Fără un profil ideal al candidatului? Fără să am experiență minimum 3 ani în domeniile aferente? Ce fel de companie este asta?

untitled-design

PhotoHotel este o companie care investește în oameni. Și într-adevăr experiența în domeniul fotografiei și cel al vânzărilor reprezintă un avantaj. Însă chiar dacă nu aveți experiență nu este nicio problemă pentru că PhotoHotel organizează traininguri și cursuri intensive de formare în cadrul Școlii PhotoHotel.

Ce este Școala PhotoHotel?

Școala PhotoHotel constă în traininguri și workshop-uri de formare intensă a viitorilor angajați, cu scopul de a-i pregăti pe aceștia să devină fotografi și consilieri de excepție.

Participanții școlii PhotoHotel vor învăța și vor aprofunda noțiuni și informații despre:

  • secretele care stau la baza realizării unor fotografii profesionale
  • cursuri intensive în ceea ce privește abordarea turiștilor
  • cursuri intensive de negociere
  • tehnici de vânzări
  • cursuri speciale legate de munca în echipă, atitudinea și comportamentul esențiale în domeniul hotelier
  • cursuri de public speaking
  • cursuri de limbi străine

Cu alte cuvinte, tu trebuie doar să fii interesat, să îți dorești un astfel de job, să aplici iar de restul ne ocupăm noi.

Trainerii și speakerii prezenți în cadrul Școlii Photohotel sunt unii dintre cei mai buni, care au adus o imensă contribuție și au ajutat la îmbunătățirea cursurilor de la an, la an.

malureanu

Dan Mălureanu, un membru esențial în echipa PhotoHotel, activează sub numele de SeSiVedeFotografie și reușește întotdeauna să ilustreze într-o formă de artă, emoția și ineditul momentului. El este cel care vă va învăța noțiunile și secretele care stau la baza unei fotografii de portret profesioniste.

Paul Ardeleanu, un tânăr speaker și antreprenor, co-fondatorul Speakers Club, un adevărat profesionist al prezentărilor publice care vă va împărtăși și învăța din experiențele lui inspiraționale.

Echipa Langmania, o echipă talentată formată din profesori, traducători și interpreți cu experiență vastă în domeniu, ce vă vor pune la dispoziție cele mai practice cursuri de limbi străine.

Școala PhotoHotel se va desfășura pe o perioadă de o lună de zile iar toate costurile implicate sunt suportate de companie.

Ce mai aștepți?

Aplică și tu și fă parte din Experiența PhotoHotel.

Pentru aplicare și informații suplimentare accesați: http://www.photohotel.com/ro/cariera/alaturati-va-echipei.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments
Click pentru a aplica la job-ul de Fotograf Hotelier Vreau sa aplic