Carieră în fotografie hotelieră la PhotoHotel

Drumul spre succes

Carieră în fotografie hotelieră la PhotoHotel

 

Ești foarte pasionat/ă de fotografie și vrei să faci o carieră în acest domeniu dar nu știi încotro s-o apuci? Sunt cu siguranță multe persoane în aceeași situație ca tine. Înainte de a porni la drum trebuie să știi un singur lucru: în această scurtă viață pe care o avem, ceea ce faci, unde ești și ce ajungi depinde doar de o singură persoană: TU! Da, exact. Cu asta trebuie să începem de la bun început și asta trebuie să înțelegem.

image2

Pentru că din fericire nu suntem perfecți, toată viața vom avea de învățat. Dacă îți dorești să abordezi arta fotografică și să devii fotograf profesionist nu trebuie neapărat să urmezi o școală de profil. Există cursuri intensive și traininguri foto de formare. Nu te lăsa descurajat de vorbele și gândurile nimănui. Dacă îți dorești ceva cu adevărat și vrei să o apuci pe acest drum, cu siguranță vei reuși. Oricine dotat cu puțină energie, determinare, voință și dorință de învățare poate avea rezultate remarcabile.

Din fericire există și companii, puține ce-i drept, care investesc în oameni și care sunt dispuse să angajeze persoane fără experiență. PhotoHotel este o astfel de companie. Cursurile și trainingurile oferite în cadrul Școlii PhotoHotel au reușit întotdeauna să formeze cei mai buni fotografi și consilieri foto.

Școala PhotoHotel se organizează în fiecare an în luna februarie și constă în traininguri, cursuri și workshop-uri de formare intensivă a viitorilor angajați, cu scopul de a-i pregăti pe aceștia să devină fotografi și consilieri foto de excepție. Participanții școliii PhotoHotel vor aprofunda și învăța informații despre:

image1

  • Înțelegerea și utilizarea echipamentului fotografic
  • Folosirea corectă a luminii
  • Comunicarea cu ajutorul imaginilor
  • Realizarea profesională a peisajelor
  • Expresivitate, artă și emoții exprimate prin intermediul fotografiei
  • Cursuri intensive în ceea ce privește abordarea turiștilor
  • Cursuri de Public Speaking
  • Cursuri de negociere și vânzări
  • Cursuri de limbă străină
  • Cursuri speciale legate de munca în echipă, atitudinea și comportamentul în domeniul hotelier

Școala PhotoHotel este gratuită pentru viitorii angajați. Și ce este cu adevărat grozav, după absolvirea cursurilor vei deveni fotograf hotelier sau consilier foto, în funcție de ce anume ți se potrivește mai mult.

Vino șă ne cunoști în cadrul conferințelor gratuite “Descoperă PhotoHotel” și aplică și tu și fă parte din Experiența PhotoHotel!

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments
Click pentru a aplica la job-ul de Fotograf Hotelier Vreau sa aplic