Dragă PhotoHotel,

Știți cum începe o zi frumoasă?

O zi frumoasă începe când ajungi dimineața la bioru și primești un mesaj de suflet, de la cineva care dorește să îți facă ziua mai bună. Un mesaj sincer, plin de emoție de la o persoană care a evoluat alături de noi, care a crescut și care a avut răbdarea necesară să privească dincolo de dificultățile meseriei de fotograf hotelier.

Burlibasa Antonel ne-a transmis nouă, dar și vouă, viitorilor cursanți ai Școlii PhotoHotel februarie-martie 2017, următorul mesaj:

„Iată ca vine un februarie plin de emoție pentru tine Photohotel. De ce spun asta? Pentru că tu ca și companie vei avea multe lucruri să spui viitorilor tăi colaboratori.

Tu, Photohotel o să ai o ușurință deosebită să comunici cu oamenii care vor lucra cu noi în viitor, tu vei știi să „investighezi” problemele lor pentru a nu se confrunta cu ele când vor trebui să lucreze în destinații, tu vei fi cu ei, le vei dărui din taina fotografiei, prin Dan Mălureanu, un om prietenos, răbdător,  glumeț, un om plin de viață, tu  îi vei învăța ce înseamnă să vândă o poză prin Alexandra Baltag, care și ea la rândul ei a trecut prin ce vor trece și viitori colegi, care prin muncă, seriozitate, bunăvoință, răbdare, comunicare a ajuns să fie șef de echipă, fiind bine apreciată.

 Te las, fie ca luna februarie să îți fie bună, să fie prietenoasă cu tine și fructuoasă. Te salut, să ne auzim cu bine data viitoare și le urez multă baftă viitorilor colegi. Că tot veni vorba, doar două vorbe vreau să le transmit noilor cursanți: decizia pe care ati facut-o voi, cei ce ați decis să veniți la acest curs, faceți-o să fie una înțeleaptă și nu luată la repezeală.

Să fiți foarte atenți la curs, ciuliți urechile și furați pe cât posibil de la cei vechi, care vă vor fi alături atât la curs, cât și în destinație. Nu vă lăsați păcăliți de o ușoară mândrie, pentru că sigur vor fi unii din voi, care au mai lucrat în domeniul fotografiei, însă nu uitați că la stagiu se învață un altfel de fotografie, și anume fotografie hotelieră. Lăsați-vă ajutați, respectați acești oameni care vă vor ajuta din plin. Să practicați mult fotografia după orele de teorie și după orele de curs în sine. Practică, răbdare, și bunăvoință să aveți. Dacă veți face toți pașii pe care îi învățați alături de  PhotoHotel, veți reuși să aveți un sezon de vară plin de bucurii și plin de realizări, cu venituri mari.

Vă salut oameni minunați, vă urez succes în ceea ce veți învăța aici, cât și în sezon, și nu numai,și în viața de zi cu zi.”

Mulțumim Antonel, pentru că ai împărtășit cu noi aceste gânduri. Vibrații pozitive și mult succes îți dorim!

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments
Click pentru a aplica la job-ul de Fotograf Hotelier Vreau sa aplic