Job Consilier Fotograf

Pentru a profesa într-un anumit domeniu și pentru a te dezvolta atât personal, cât și profesional trebuie să găsești o companie dispusă să investească în tine, dispusă să te învețe. Și trebuie să recunoaștem faptul că aceste companii sunt puține la număr. Pentru orice post disponibil se cere de regulă o experiență de mininum un an, doi. Însă nu orice job disponibil presupune o experiență vastă în domeniu, iar unele companii chiar sunt dispuse să îți ofere oportunitatea de a acumula acea experiență în cadrul companiei.

Să luăm spre exemplu, job-ul de Consilier Foto din cadrul companiei PhotoHotel:

Desigur că, experiența în domeniul fotografic și cel al vânzărilor reprezintă un puternic avantaj, însă aceasta nu este neapărat necesară. De ce? Pentru că PhotoHotel recrutează oameni motivați, creativi, dornici de a învăța. Nu există un profil prestabilit pentru această meserie. Trebuie doar să îți dorești să realizezi ceva în viață, să te informezi, să fii curios, să aplici și să ai dorință și motivație de a învăța tainele meseriei de consilier foto.

Job Consilier Fotograf

Cu alte cuvinte, PhotoHotel formează persoane pentru poziția de consilier foto prin intermediul școlii PhotoHotel, școală care are rolul de a forma și de a dezvolta viitori angajați, de a le oferi acestora asistență permanentă și de a-i încuraja pe angajați să evolueze alături de întreaga echipă. Pe lângă aceste lucruri, posibilitățile de avansare pentru cei care sunt cu adevărat motivați, responsabili și perseverenți sunt multiple.

13812895_1420494258_0

Pentru job-ul de consilier fotograf există într-adevăr câteva criterii de care trebuie să ținem seama. De pildă, o persoană introvertită, mai timidă nu se poate dezvolta în cadrul acestui job, deoarece meseria de consilier foto implică multă comunicare cu clienții, ascultare activă și dinamism. Unei persoane retrase și nesigure, acest proces de interacțiune directă angajat-client, îi va părea dificil, aproape imposibil de realizat. De aceea, consilierul foto trebuie să fie în mare măsură, sociabil, zâmbitor și convingător.

Ce atribuții are un consilier fotograf?

În primul rând, consilierul foto lucrează în echipă cu fotograful. Aceștia trebuie să dezvolte o relație armonioasă bazată pe comunicare, pentru a avea parte de o colaborare eficientă, organizată și responsabilă, care va duce ulterior la rezultatele dorite și la câștiguri materiale considerabile. Consilierul foto va urma în cadrul școlii PhotoHotel o pregătire atât personală, cât și profesională axată pe cluburile de vacanță.

13812895_1420494326_0

Printre atribuțiile unui consilier foto se numără:

  • Învățarea și explicarea serviciului foto promovat de compania PhotoHotel
  • Utilizarea terminalelor
  • Administrarea părții funcționale a spațiului foto (imprimare fotografii, sortare, aranjare)
  • Contribuie la ambianța generală în cadrul resortului
  • Comunică, discută și propune oferte turiștilor
  • Ajută și informează turiștii despre serviciile de fotografie PhotoHotel

Așadar, meseria de consilier fotograf este una activă, care implică multă interacțiune cu clienții.

Dacă îți dorești o experiență inedită, te invităm să aplici aici: http://www.photohotel.com/ro/cariera/alaturati-va-echipei.

 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments
Click pentru a aplica la job-ul de Fotograf Hotelier Vreau sa aplic