Școala PhotoHotel Februarie 2017

Începem prima zi din februarie prin a vă spune că mai este foarte puțin până la noul stagiu al Școlii PhotoHotel, mai exact 13 zile. Noi suntem foarte entuziasmați și avem și emoții, deoarece acesta este cel mai important aspect al companiei PhotoHotel, momentul în care noi ne asumăm rolul de traineri și de profesori și îi învățăm pe cursanții noștri secretele și tainele fotografiei hoteliere. După cum am susținut și în conferințele noastre, cursurile școlii PhotoHotel sunt gratuite, vor începe pe 13 februarie și vor ține o lună de zile, timp în care cursanții noștri vor învăța absolut tot ceea ce trebuie să știe pentru a reuși și, ulterior, pentru a face carieră în acest domeniu. Cursurile vor fi susținute de profesioniști din domeniu și vor cuprinde teme precum: fotografia de portret, tehnici de vânzări, tehnici de negociere, cursuri de public speaking, cursuri de limbă străină, cursuri de atitudine & comportament în domeniul hotelier, și multe alte cursuri și informații, pe care le vom lăsa drept surpriză.

Organizarea școlii PhotoHotel are drept obiectiv principal formarea viitorilor angajați și pregătirea acestora pentru a deveni fotografi hotelieri și consilieri foto extraordinari. Și în afară de asta, este mult mai simplu să pleci la luptă bine pregătit. Este și mai ușor să faci ceva în momentul în care ai toate instrumentele și informațiile de care ai nevoie. Nu-i așa?

Școala PhotoHotel va fi foarte interactivă, participanții vor învăța foarte mult, vor lega noi prietenii dar se vor și distra. Până la urmă, după muncă, urmează și răsplata! Vor avea loc diverse activități dinamice și interactive, cu scopul de a se observa beneficiul lucrului în echipă și de a genera buna-dispoziție și voia bună.

Școala PhotoHotel februarie 2017 se anunță cu multe informații, muncă, evenimente, prietenii, zâmbete, distracție și multe surprize!

Abia așteptăm să-i cunoaștem personal pe cursanții de anul acesta și să fim alături de ei pe parcursul acestei experiențe!

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments
Click pentru a aplica la job-ul de Fotograf Hotelier Vreau sa aplic