Turneul Conferințelor “Descoperă PhotoHotel” ianuarie 2017

De-a lungul unui an de zile ne-am dezvoltat mult, am învățat multe lucruri, am crescut, am cunosut oameni frumoși și pasionați de ceea ce fac. Ultimele două săptămâni au fost pline de emoții, evenimente și povești frumoase pentru noi. Alături de o echipă entuziastă și pozitivă am pornit în turneul conferințelor “Descoperă PhotoHotel” unde am avut în vedere 3 mari orașe. Întrucât suntem o companie de Employee Branding am realizat aceste conferințe cu scopul de a-i cunoaște personal pe toți cei care își doresc un job în cadrul companiei PhotoHotel. Ne-am dorit nespus de mult să cunoaștem oameni noi, să stăm de vorbă cu aceștia liber și descshis, să glumim alături de ei, să le împărtășim povestea PhotoHotel și să-i invităm să-și genereze propria Experiență PhotoHotel.

 

Prima noastră oprire am avut-o pe data de 10 ianuarie în Iași unde am fost plăcut surprinși de energia oamenilor din sală. Buna dispoziție, pozitivismul și dinamismul de care ieșenii au dat dovadă ne-a impresionat în mod plăcut. Ni s-au adresat multe întrebări la care am răspuns cu mare drag, iar participanții au fost foarte deschiși și receptivi la poveștile pe care noi le-am împărtășit.

Mulțumim Iași pentru momentele frumoase! Cu siguranță vom reveni!

 

Cea de-a doua conferință pe care am avut-o, a fost pe data de 12 ianuarie.  În Cluj-Napoca am avut emoții iar echipa PhotoHotel s-a implicat intens în pregătirea și buna desfășurare a conferințelor. Cei din Cluj-Napoca ne-au primit într-o atmosferă deschisă iar participanții au îndrăznit să ne adreseze toate întrebările pe care le-au avut în minte pe parcursul discuțiilor. Florin, inițiatorul și co-fondatorul acestei companii, a inițiat evenimentul vorbindu-ne despre:

  • De unde a pornit conceptul?
  • Despre evoluția companiei
  • Despre destinațiile în care ne desfășurăm activitatea
  • Despre beneficiile colaborării cu PhotoHotel
  • Despre evoluția în carieră în cadrul aceste companii
  • Despre condițiile de lucru
  • Despre experiența PhotoHotel

Așa cum ne-am așteptat, conferințele din Cluj-Napoca au avut un real succes iar participanții au fost cu adevărat receptivi. Le mulțumim și celor din Cluj-Napoca pentru susținere, răbdare și încredere.

Ne îndreptăm așadar puțin obosiți, dar pastrându-ne încă entuziasmul, spre Chișinău. Prin urmare, turneul conferințelor “Descoperă PhotoHotel” din luna ianuarie s-a încheiat pe data de 16 ianuarie în Chișinău. În cadrul conferinței de la Chișinău am avut parte de o primire foarte călduroasă și energică. Participanții au fost prezenți în număr mare în sală și au adresat multe întrebări, fiind bucuroși să ne cunoască în persoană.

Le mulțumim pe această cale tuturor celor prezenți la Conferințele Descoperă PhotoHotel din luna ianuraie. Sperăm că ați avut parte de o experiență plăcută!

În acest fel s-au desfășurat conferințele Descoperă PhotoHotel din luna ianuarie. Pentru cei care nu au reușit să participe la niciuna din conferințele noastre dar vor un job în cadrul companiei noastre vă recomandăm să aplicați aici!

Mulțumim tuturor pentru participare și implicare!

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments
Click pentru a aplica la job-ul de Fotograf Hotelier Vreau sa aplic