Pentru visul tău trebuie să muncești zilnic

Întrebările specifice „ Tu ce ai făcut azi pentru visul tău/ La ce ești dispus să renunți pentru planurile tale?”, sfaturile asemănătoare „Pentru visurile tale trebuie să lucrezi” le auzim mereu de la apropiați, șefi, din scrieri de specialitate etc.

Însă toate acestea ar trebui să se rezume mult mai simplu la un singur lucru – ai un vis, un plan, începi să construiești, trepat și cu pași mici. Și devii sever, strict (tu cu tine, nu alții) atât cât consideri și poți tu.

Desigur că trebui să lucrezi zilnic la visul tău, însă zilele pot fi diferite, într-o zi te poți relaxa citind ceva care te va ajuta, în altă zi poți hoinări pe Internet pentru documentare. Zilele nu trebuie să devină mecanice și să te gândești că vor fi grele. Orice lucru mare a fost mai înainte mic.

De ce avem nevoie pentru a lucra la un vis?

  1. MOTIVAȚIE – Indiferent care este visul tău, fiecare își cunoaște motivația. Deci ar fi util să îți notezi toate motivele pentru care îți dorești un lucru. Ori de câte ori vei reciti lista, te vei umple cu energie.
  2. ORGANIZARE – despre organizare se tot vorbește și nu în zadar; contează enorm să ai scrise la începutul zilei task-urile pe care ai vrea să le vezi îndeplinite la finalul zilei. În momentul în care le identifici în minte și le notezi în ordinea priorităților tale, este evident care lucruri ar trebui urmărite și realizate mai repede.
  3. SINCERITATE – este unul dintre cei mai importanți factori din viața unui om. Este o valoare pe care trebuie să o posezi. Este sănătos să poți fi sincer cu tine, să te poți evalua și să măsori rezultatele pe care le ai; te ajută să evoluezi permanent.
  4. DESCHIDERE – este nevoie de un om deschis și liber pentru a realiza ceva frumos. Este cel mai frumos când lași și pe alții să te ajute, le acorzi încredere, îmbinați împreună ideile unei echipe. Citește tot ce prinzi, găsește oamenii potriviți, dispuși să te ajute, fii deschis!
  5. POZITIVITATE – să fii pozitiv și să găsești mereu un lucru bun în orice faci, precum și să fii orientat spre soluții va rămâne mereu jumătate din toată munca pe care o face un om pe drumul către visul său.

Orice vis ai avea, te încurajăm să-l urmezi. Nu vor fi regrete!

DREAMS

Sursa fotografiei – http://www.wookmark.com/

 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments
Click pentru a aplica la job-ul de Fotograf Hotelier Vreau sa aplic