10 motive întemeiate pentru a deveni fotograf

Postare-angajari4

Fie că este în prezent meseria ta, o pasiune sau doar un plan care îți străbate uneori gândurile, a fi fotograf reprezintă un real motiv de bucurie și împlinire.

  1. Fotografia te învață să trăiești în prezent

Datorită faptului că te solicită neîncetat să analizezi totul în jur și să fii atent la toate detaliile, arta fotografică te educă să trăiești în prezent. Fotografia te face să uiți de toate grijile și îți solicită atenția în mod permanent.

Doar nu te poți gândi la filmele văzute cu o seară înainte în momentul în care cauți cel mai potrivit cadru pentru a surprinde roua dimineții, nu-i așa?

DSCN9775

  1. Imortalizezi momente unice în amintiri pe care le ai o viață întreagă

Atunci când faci fotografii, surprinzi momente, trăiri, oameni fericiți, iar cel mai bun lucru este că acestea sunt amintiri care pot fi frumos așezate într-un album simpatic sau într-o ramă.

greyer and sawyer 071

  1. Participi la evenimente și la clipe memorabile

Fie că este vorba de nunți, aniversări, festivități, ai ocazia de a participa la evenimente de toate tipurile, momentele-cheie din viața oamenilor, ai oportunitatea de a cunoaște oameni deosebiți și de ce nu, de a te relaxa și de a te distra.

DSC_0525edit

  1. Experimentezi mulțumirea personală de a-i face pe ceilalți fericiți

Faptul că îi faci pe ceilalți să zâmbească va fi cu siguranță o experiență unică. Vei simți că trăiești din plin alături de cei pe care îi vei fotografia. Deși ești doar un martor al bucuriei lor, vei surprinde priviri priviri profunde și emoțiile lor. Veți trăi împreună această experiență de neegalat.

SANYO DIGITAL CAMERA

  1. Îți vei exersa abilitățile de comunicare

Va trebui să transmiți în mod corect, productiv și util oamenilor pe care îi vei fotografia poziția, mimica și gesturile potrivite fotografiilor pe care aceștia le doresc ca rezultat final al unei ședințe foto profesioniste.

cora and katie 339

  1. Vei avea parte de multă, multă distracție

Imaginează-ți o ședință foto cu copii. Sau cu pisici. Și gandește-te acum la fotografiile care le vor surprinde personalitatea, iar aceasta va fi rezultatul muncii tale.

Cats

  1. Vei deveni un povestitor al imaginilor

Când afirmăm că o fotografie spune mai mult decât o mie de cuvinte, avem dreptate. Fiecare fotograf va deveni povestitorul imaginilor sale, care înfățișează o serie de trăiri,deopotrivă ale sale și ale personajelor, locurilor, fenomenelor suprinse.

bubbles 007_pe

  1. Vei trăi bucuria de zi cu zi a lucrurilor mărunte

Faptul că ești fotograf profesionist sau îți exersezi pur și pasiunea îți va schimba radical percepția despre tot ceea ce te înconjoară- vei acorda o atenție deosebită lucrurilor mici, dar importante    (o buburuză pe o frunză, un buchețel frumos de flori sălbatice, un apus pastelat în nuanțe de roșu, portocaliu și violet) și îți vei dori neîncetat să le surprinzi cu ajutorul camerei tale foto.

4 Goondiwindi Sunset 26Nov2014

  1. Vei avea posibilitatea de a-ți expune perspectiva și viziunea unică

Ca orice formă de artă, fotografia te ajută să te exprimi- viziunea ta unică devine un nou mod, o nouă perpectivă a lucrurilor fotografiate. Tot ceea ce te reprezintă va fi imortalizat in imaginile tale- opinii și credințe, tot ceea ce este mai frumos într-o persoană. Acest lucru poate fi foarte ușor verificat : dacă le spui câtorva fotografi (10 spre exemplu) să fotografieze același peisaj vei avea la final un număr de viziuni diferite egal cu numărul fotografilor.

eereg

  1. Vei învăța să consiliezi, să negociezi și să vinzi

Dincolo de artă, fotografia implică abilități de consiliere, negociere și vânzare. Fie că stăpânești la un nivel excelent aceste calități sau doar le înveți, domeniul fotografic îți va insufla aceste trăsături deoarece sunt atât de necesare.

Lista motivelor pentru a opta pentru meseria de fotograf poate continua la nesfârțit dar, cu siguranță, oricine poate deveni fotograf, dacă își dorește acest lucru. Fotografia depășește limitele impuse de limbă, vârstă, spațiu este un adevărat generator oportunități și deschizător de noi orizonturi.

Care ar fi motivul tău să nu îți urmezi visul?

Sursa imaginilor: www.morguefile.com

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments
Click pentru a aplica la job-ul de Fotograf Hotelier Vreau sa aplic