O nouă aventură PhotoHotel a început!

Insulele Canare au reprezentat tot timpul anului locația potrivită pentru evadarea din cotidian, nămeți de zăpadă, cer cenușiu și haine incomode și groase. Și asta pentru că temperatura se menține la nivel optim de plajă, plimbare și înot în apele superbe.

Cu forțe proaspete, tehnici noi, îmbunătățite, cu aceeași poftă de viață, PhotoHotel tocmai a început o nouă aventură în această locație de vacanță!

O echipă alcătuită din oameni veseli, pozitivi, talentați, profesioniști este gata să vă întâmpine și să surprindă momentele dumneavoastră de bucurie, distracție și relaxare în cele mai moderne, inovatoare și  expresive albume de fotografii.

Le urăm un călduros bun venit și le dorim succes, garantându-le o experiență unică celor noi, iar pe cei care au continuat și s-au perfecționat alături de PhotoHotel îi felicităm pentru alegerea făcută: Adrian Dumitrescu, Sorina Ciocan, Răzvan Voinea, Mirabela Curăvale, Marius Salaru, Ana Maria Ferencz .

Pentru noua echipă, visele au devenit realitate: vor avea parte de muncă în echipă la nivel calitativ, vor descoperi lucruri noi, culturi fascinante, locații exotice, preparate culinare savuroase.

În curând vom oferi detalii despre celelalte echipe și alte locații deosebite în care activăm!

Până atunci PhotoHotel vă urează Paște fericit, planuri frumoase și decizii de concediu reușite!~/Desktop/Photohotel/PH1/Adrian Grosu - elafonisi - apus.JPG

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments
Click pentru a aplica la job-ul de Fotograf Hotelier Vreau sa aplic