Zilele însorite PhotoHotel nu sunt departe

Visezi la plajele cu nisip fin, la cerul albastru, la marea infinită? Visul poate deveni realitate, și nu doar pentru scurta perioadă a unei vacanțe.

Photohotel îți oferă posibilitatea de a lucra într-un astfel de cadru. Un job PhotoHotel înseamnă locații exotice, oameni relaxați, amintiri frumoase și calde, imortalizate de echipa noastră de fotografi. Echipă din care ai putea face parte și tu.

Gîndește-te la insulele magnifice ale Spaniei, imaginează-ți apa turcoaz și jucăușă ce alintă plajele cu nisip auriu și fin, visează la prieteniile sincere, familiile fericite și la poveștile de dragoste ale vizitatorilor.

Îndreaptă-ți acum gândul către Creta. Un aer puternic de istorie îmbinat armonios cu luxul modernizării. Verdele aprins al vegetației ce o împrejmuiește este o delectare atât pentru ochiul curios cât și pentru obiectivul prietenos al aparatului.

Sau mergi în Insulele Canare pentru a experimenta alternanţa copleșitoare de opțiuni și culori. Aici ai norocul suprem de a înota în apa clară și de a admira peisajele muntoase. Te vei simți pur și simplu într-un colț de rai.

Zilele PhotoHotel înseamnă culoare și veselie la orice pas, dar și inspirație pentru cadre superbe, energie pentru o zi de muncă ce se aseamănă cu o vacanță.

Activitățile desfășurate în astfel de locații te vor face să uiți cu totul de orice loc cunoscut până atunci. Un loc unde poți munci alături de o echipă tânără, plină de energie și de voie bună.

Dacă nu ți-ai depus încă CV-ul, mai este timp. Scrie-ne la adresa recrutari.photohotel@gmail.com sau completează formularul de pe site (www.photohotel.com).

 Transformă-ți pasiunea în meserie și nu vei simți că lucrezi nicio zi!

Iată și cîteva imagini de vis din locațiile Photohotel,  surprinse de (viitorii tăi) colegi:

Pe curând!

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments
Click pentru a aplica la job-ul de Fotograf Hotelier Vreau sa aplic