2

BE Fotograf Photohotel!

De ce să fii fotograf Photohotel?

Pentru că este diferit, pentru că este o experiență unică…și îți voi explica imediat de ce.

În primul rând, formarea. O lună de pregătire în “tainele” fotografiei  de portret și ale tehnicilor de vânzare, o lună în care vei fi practic fermecat de cursurile foto susținute de Dan Mălureanu : un profesionist care te va face să adori fotografia, să vrei să o studiezi și să o practici din ce în ce mai mult. Vei învăța sau aprofunda alături de el noțiunile și secretele care stau la baza unei fotografii de portret profesioniste, adaptându-le ulterior la cadrul în care vei lucra, prin studierea tehnicilor de vânzare și dobândirea noțiunilor de utilizare a software-ului Photohotel.

O lună care va trece repede, însă cuprinsă parcă de nerăbdarea de a pleca…Grecia, Spania, Palma de Mallorca…? Oare care va fi destinația ta? Oricum, una cu mult soare, cu plaje întinse și palmieri…într-o structură hotelieră parteneră. Și toate astea timp de 7 luni! Ce vei face în tot acest timp? Fotografii, bineînțeles… în cadrul ședințelor foto și în timpul activităților turiștilor (jocuri, evenimente speciale, seri tematice…) O muncă organizată, în echipă, răsplătită pe măsură.

Dacă eu încă nu te-am convins, filmulețul de mai jos o va face cu siguranță ! Colegul meu, Hariuc Dumitru, îți povestește experiența lui Photohotel.

Ți-am trezit interesul? Intră și pe site pentru a afla mai multe!

Click Here to Leave a Comment Below 2 comments
Click pentru a aplica la job-ul de Fotograf Hotelier Vreau sa aplic