De ce să călătorești în Grecia

Ne place să călătorim și ne pasionează să descoperim noi culturi și să învățăm despre acestea.

Obiectivul nostru principal este să spargem anumite stereotipuri cum că în străinătate nu ai cum să reușești și vrem să promovăm în rândul tinerilor activitatea de tip work & travel.

De aceea, am pregătit pentru voi un material cu câteva motive pentru a călători în Grecia.

După cum bine știți, PhotoHotel își desfășoară activitatea în câteva zone suprbe din Grecia precum: Corfu, Atena, Rhodos și Creta.

Grecia nu este numai o destinație de vacanță, ci poate fi și viitorul tău birou, locul în care să lucrezi cu marea de smarald în spatele tău. Sună destul de bine, nu?

Ce are Grecia de oferit și de ce este cool să trăiești acolo?

Dacă nu ai ajuns încă în Grecia, cu siguranță ai văzut în pozele de pe internet că Grecia este plină de insule splendide și are peisaje aproape rupte din cu totul altă lume. Dacă frumusețea peisajelor nu te convinge să ajungi aici, avem alte argumente pe care să le folosim pentru a vizita Grecia.

Grecia este destul de aproape de România și nu are prea multe pretenții. Acest lucru înseamnă că biletele de avion sunt ieftine iar drumul va fi destul de scurt. Desigur că dacă ești selectat pentru unul dintre job-urile PhotoHotel, biletele de avion vor fi asigurate de către companie. Cu alte cuvinte, transportul este asigurat, iar dacă îți vei achiziționa singur biletele de avion, banii îți vor fi returnați la primul salariu PhotoHotel. O parte din cursanții școlii PhotoHotel au plecat deja spre Rhodos și Atena. (Vezi foto)

Grecia reprezintă un adevărat nucleu de artă, cultură și civilizație încă din antichitate. Așadar iubitorii de istorie pot vizita muzee, se pot plimba, pot vizita și observa ruinele, pe care timpul și-a pus în mod evident amprenta.

Cei care au în sânge experiențele, aventurile și călătoriile se pot plimba de pe o insulă pe alta. Înconjurate de ape cristaline, insulele au numeroase plaje care impresionează și poți practica diverse sporturi, în timp ce te bucuri de peisaje inedite. Spre exemplu, cu toții ați auzit de insula Creta. Aici vă puteți bucura de superbele plaje cu nisip auriu, puteți admira și explora portul și orașele și vă puteți distra de minune în cluburile moderne de pe insulă.

Grecia este foarte ospitalieră și pe lângă acest aspect se mănâncă foarte bine. Se consideră că grecii au o dietă foarte sănătoasă, fiind una diversificată și bazată pe delicii mediteraneene.

 

Acestea fiind spuse, Grecia este cu adevărat o destinație de vis! Dacă să o vizitezi este superb, imaginează-ți cum ar fi să locuiești aici 7 luni de zile și să lucrezi pe una din insulele grecești.

Ți-am menționat cumva că transportul, cazarea și mâncarea sunt acoperite de PhotoHotel?

Aplică și tu pentru o experiență exotică, în care poți lucra și călători în același timp!

 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments
Click pentru a aplica la job-ul de Fotograf Hotelier Vreau sa aplic