O zi de munca la Photohotel

Luați-vă repede aparatele…and let’s do some photos!
Ne veți însoți pe parcursul unei zile de lucru din viața unui fotograf și a unui consilier foto.

Începem cu un zâmbet pe buze și cu un „Bună dimineața” adresat turiștilor. Puțin mai tare, poate-poate îi trezim! Într-adevăr, șezlongurile mult râvnite sunt ocupate de la primele ore ale dimineții, cu atât mai mult cu cât soarele ne întâmpina vesel, așteptând cu nerăbdare să își facă simțită prezența (dar să nu uităm crema de soare!). Cei mai activi vor opta pentru un ping-pong matinal, un joc de fotbal sau poate pentru gimnastica în apă! Bineînțeles, paparazzi sunt prezenți. Oriunde, oricând. Facem fotografii, povestim, glumim… Relaționarea este la fel de importantă ca fotografia pe care o facem, parte integrantă a lucrului.

Nu trebuie să uităm că lumea este în vacanță 🙂 Așa că le facem și poze pe măsură….profesioniste, în cadrul reportajelor foto. Între noi fie vorba, asta este partea mea preferată. Cum nu duci lipsă de cadre frumoase în astfel de destinații, sursele de inspirație sunt la fiecare pas. O familie simpatică sau un cuplu drăguț care va îți vor asculta sfaturile profesioniste…un apus de soare excepțional sau un cer incredibil de albastru…clic-clac! Și iată magia! În plus, ce satisfacție când observi un zâmbet larg în momentul în care le arăți o poză-două pe aparat! (curiozitatea lor e mare…ce poze or fi ieșind din toate pozițiile astea?)

Ne îndreptăm apoi pașii către spațiul foto special amenajat, unde turistul est întâmpinat de un alt membru al echipei: consilierul foto. Care este rolul meu aici? Evident, îi îndrum, le recomand cele mai reușite fotografii și cele mai potrivite pachete… Voi avea grijă să le pregătesc cel mai frumos album Glumele și zâmbete sunt și în acest caz prezente!

După cum bine vezi, fotografia nu înseamnă doar sute de clicuri pe zi, iar consilierea nu o simplă vânzare. Oferim turiștilor o amintire de neuitat, printr-un serviciu ireproșabil, încercând să le fim cât mai aproape și să participăm la reușita concediului lor.

Când vei privi fotografiile de mai jos, sunt sigur că te vei întreba: chiar se muncește la Photohotel? Muncim, dar în spirit de vacanță 🙂

Iar dacă vrei să afli mai multe detalii despre noi, nu ezita să intri pe site-ul nostru și să ne contactezi (www.photohotel.com). Poate ne vedem sezonul următor!

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments
Click pentru a aplica la job-ul de Fotograf Hotelier Vreau sa aplic