PhotoHotel încurajează și sprijină evoluția și performanța

PhotoHotel sprijină performanța

Weekend-ul acesta a avut loc la Brașov un eveniment cu adevărat inedit, pentru a doua oară: Ashihara Karate World Championships 2016 eveniment dedicat artelor marțiale. Întrucât noi credem în evoluție, cultură și performanță, PhotoHotel a sponsorizat și anul acesta Ashihara Kumite Karate.

Evenimentul s-a desfășurat pe parcursul a trei zile pline de emoții și vibrații pozitive la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”. Peste aproximativ 300 de sportivi au luptat în acest campionat pentru a cuceri medalii la una dintre cele trei diviziuni: cadeți, juniori, seniori și veterani.

În prima zi a evenimentului au avut loc campionatele demonstrative de kata la individual și pe echipe.

Sportivii români s-au descurcat foarte bine și anul acesta, Tiberiu Popa și Luiza Bulmagă au terminat pe primele locuri, la întrecerile rezervate celor de 18 ani.

Evenimentul a continuat cu un spectacol ieșit din tipare, unde artiști precum Dony alături de Narcis la baterie și Irina Ștefan au contribuit la buna dispoziție a brașovenilor. Experiența muzicii live a fost completată de o atmosferă unică a unui show aparte alături de George Munteanu (Școala de Circ David), Claudia și Răzvan (Show Duo Acrobatic) și Daniel Visan (Handstand Show). Concertele, spectacolele și momentele inedite din cadrul acestui eveniment distinct au fost sponzorizate de PhotoHotel

Nicu Dascălu este personajul esențial aflat în fruntea comitetului de organizare al acestui eveniment de mare amploare, care a permis tuturor curioșilor să vadă cum se manifestă artele marțiale.

Cu alte cuvinte, a fost un weekend cu adevărat grozav, plin de emoție și bucurie. Dorim pe această cale să mulţumim organizatorilor pentru buna desfăşurare și tuturor celor prezenţi pentru răbdare și buna – dispoziție de care ați dat dovadă.

Felicitări câștigătorilor și mult succes în următoarele competiții!

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments
Click pentru a aplica la job-ul de Fotograf Hotelier Vreau sa aplic