1

Viața e mai frumoasă când faci ceea ce-ți place!

La întrebarea : “Ce anume te motivează în meseria ta?” cele mai multe persoane răspund în mod variat cu următoarele: un mediu de lucru stabil, partea financiară, dezvoltarea profesională, provocarea, flexibilitatea, recunoaşterea din partea colegilor, responsabilitatea, colegii şi şefii care te stimulează, conţinutul interesant al muncii.

Cu toate acestea, cel mai important aspect rămâne conținutul interesant al muncii, tipul jobului pe care îl ai. Toți cei care au experiență de lucru cunosc faptul că orice job, indiferent despre ce este vorba, vine și cu alte responsabilități, pe lângă posibilitatea de a practica ceea ce îți place.

De ce totuși toată lumea vorbește despre a face ceea ce îți place?

  • Atunci când iubești ceea ce faci, celelalte aspecte care te motivează vin de la sine. Este foarte clar că te vei dezvolta armonios în carieră dacă ai ales să faci ceea ce îți dorești. Și vei face și bani din asta!

IMG_7641

  • Făcând ceea ce ne place, transmitem celorlalți valorile, ideile, creativitatea și individualitatea noastră prin rezultatul muncii noastre.
  • Provocările din domeniul în care excelăm aduc cu ele o satisfacție imensă. De aceea este atât de recomandat să acceptăm provocările, să ne depășim temerile și să ieșim din zona de confort.
  • Când facem ceea ce ne place, părțile mai puțin plăcute sunt îmbrăcate mai ușor de o aură pozitivă. Putem depune un efort pentru a trece cu vederea diverse mici inconveniente.

DSC04096

 

  • Șefii, colegii, echipa ta sunt cel mai bun lucru care ți se putea întampla! Ai ales să crești, să te dezvolți și să înveți de la cei ca tine!

Succes în meseria voastră și o săptămână frumoasă tuturor!

 

Sursa fotografiilor: www.morguefile.com

Click Here to Leave a Comment Below 1 comments
Click pentru a aplica la job-ul de Fotograf Hotelier Vreau sa aplic