Ce înseamnă să faci parte din echipa PhotoHotel

Ești pasionat de fotografie?

Adori locațiile exotice?

Dacă ai răspuns afirmativ la aceste două întrebări, noi te ajutăm să ne cunoști mai bine. Ce alte întrebări ai avea tu de data aceasta?

Pentru toți cei care doresc să știe mai multe sau să aplice pentru un job Photohotel, am pregătit câteva întrebări și răspunsul aferent fiecăreia dintre acestea.23

Ce fel de companie este PhotoHotel?

PHOTOHOTEL este o companie româno-franceză ce oferă un serviciu fotografic destinat turiștilor din circuitul hotelier internațional.

Este prezentă  în Grecia, Spania și România iar scopul nostru este de a imortaliza, prin intermediul fotografiilor, momentele unice, privilegiate ale turiștilor din cadrul structurilor hoteliere în care activăm (hoteluri, cluburi de vacanţă, camping-uri, staţiuni dedicate sporturilor de iarnă etc.)

Despre ce joburi este vorba? 

JOBURILE pe care le oferim se împart în două categorii: FOTOGRAF PHOTOHOTEL și CONSILIER FOTO, iar împreună formează o echipă ce va lucra cu drag în locațiile prezentate.

În cazul în care criteriile tale corespund cerințelor Photohotel, cei selectați vor participa la un curs intensiv de formare. Trainingul şi stagiul de fotografie se desfaşoară sub îndrumarea fotografului profesionist Dan Mălureanu şi a echipei PhotoHotel.

Calitatea serviciilor este esențială în cadrul PhotoHotel, de aceea punem accentul pe formarea continuă a echipei noastre. Astfel, organizăm periodic stagii și workshop-uri în țară și în hotelurile partenere, cu scopul de a recruta și de a pregăti personalul PhotoHotel – fotografi și consilieri foto.

Workshop-urile de perfecționare sunt adaptate în funcție de locație, favorizând schimbul de idei și aprofundarea noțiunilor specifice.

Ce atribuții are un fotograf?

TE INTERESEAZĂ meseria de fotograf? Iată câteva din responsabilitățile acestui post:

  • Realizează fotografiile pe toată durata zilei, fiind prezent la principalele activități ale zilei (jocuri aperitiv, seri tematice, manifestări diverse)
  • Propune și realizează ședințele foto profesioniste (în funcţie de momentul zilei/ localizarea clubului: apus de soare pe plajă, într-o grădină exotică, cu o arhitectură tipică …)
  • Urmează o pregătire profesională pentru a se specializa în fotografia de portret, axată în special pe cluburile de vacanţă.
  • Contribuie la divertismentul turiştilor

Ce trebuie sa ştie un fotograf aflat la destinație?

ACTIVITATEA de fotograf PhotoHotel va fi o provocare pentru toţi cei recrutaţi, implicând dinamism și muncă în echipă, alături de consilierul foto. Un fotograf hotelier eficient, care este bine organizat și responsabil, se va bucura de câștiguri considerabile, pe lângă salariul fix oferit de PhotoHotel.

Ți se potrivește mai bine postura de consilier foto?

IATĂ ce ar trebui să știi:

Consilierul foto este sociabil, dinamic, mereu zâmbitor și convingător.

Câteva din responsabilitățile acestuia:

  • Explică funcţionarea serviciului nostru foto şi utilizarea terminalelor.
  • Contribuie la ambianţa generală în cadrul clubului.
  • Administrează partea funcţională a spaţiului foto (primire, imprimare fotografii).
  • Ajută, informează şi îndrumă asupra tuturor aspectelor legate de fotografie.
  • Urmează o pregătire personală şi profesională axată în special pe cluburile de vacanţă.

Ce trebuie sa ştie un consilier foto aflat la destinație?

Fotograful și consilierul foto alcătuiesc o echipă. O colaborare eficientă, concretizată într-un mod de lucru organizat și responsabil se va materializa în câștiguri considerabile, pe lângă salariul fix de bază garantat.

Calitatea serviciilor este esențială în cadrul PhotoHotel, de aceea punem accentul pe formarea continuă a echipei noastre. Astfel, organizăm periodic stagii și workshop-uri în țară și în hotelurile partenere, cu scopul de a recruta și de a pregăti personalul PhotoHotel – fotografi și consilieri foto.

Nu în ultimul rând, se asigură un suport continuu prin e-mail / telefon / reuniuni periodice, pentru a răspunde la întrebările specifice fiecărui membru și pentru a-l sprijini în dezvoltarea sa profesională.

Dacă te-am convins sau ești și mai curios, înscrie-te aici

http://photohotel.com/ro/cariera/alaturati-va-echipei

Alătură-te echipei PHOTOHOTEL!

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments
Click pentru a aplica la job-ul de Fotograf Hotelier Vreau sa aplic