PhotoHotel și-a mărit echipa de fotografi hoteliri și consilieri foto

Școala PhotoHotel februarie-martie a luat sfârșit și vrem să le urăm un bun venit în echipă viitorilor fotografi hotelieri și consilieri foto, care au avut curajul de a merge mai departe și de a ieși din zona de confort.

Felicitări tuturor cursanților pentru implicare și pentru interesul de care ați dat dovadă. Știm că nu v-a fost deloc ușor, știm că ați învățat din greu, că au fost multe informații și că poate v-ați simțit compleșiți pe alocuri. Dar iată-ne acum ajunși la sfârșitul stagiului și la începutul unei noi aventuri.

Viitorii fotografi hotelieri și consilieri foto vor avea acum un job de vis într-o destinație exotică, vor avea parte de experiențe unice, vor descoperi locuri noi și culturi noi, locații de vis cu plaje inedite și palmieri, vor lega prietenii de durată și vor avea parte de experiența vieții lor.

Vrem să le mulțumim pe această cale și colegilor noștri, care au avut încredere, care ne-au susținut și sprijinit și care au ajutat enorm la buna desfășurare a stagiului. Suntem mândri să creștem alături de voi!

De asemenea, suntem recunoscători față de colaboratorii noștri fără de care nu am fi reușit:

Dan Malureanu –  fotograf profesionist , trainer foto în cadrul « PhotoHotel School »

Paul Ardeleanu – Speaker, Trainer, Presentations Coach, Co-fondator al comunitatii Speakers Club

LangMania – cursuri de limba franceză și germană

 

Urmează plecarea în destinație! Povestea PhotoHotel abia acum începe!

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments
Click pentru a aplica la job-ul de Fotograf Hotelier Vreau sa aplic